Inschrijvingsformulier FotoreisFotoTrips deelt deze informatie niet met andere organisaties voor commerciële doeleinden.


Selecteer de fotoreis die je wilt boeken:


Prijs: €1749,-
Prijs: €1949,-
Prijs: €2399,-


Sluit je voor deze reis een reisverzekering af via het reiskantoor waarmee we samenwerken?**


Sluit je voor deze reis een annuleringsverzekering af via het reiskantoor waarmee we samenwerken?


Ik ga akkoord met de voorwaarden van FotoTrips.


Kijk goed na of alle gegevens op het boekingsformulier correct zijn ingevuld en overeenkomen met de gegevens op je identiteitsbewijs / reisdocument, alvorens de boeking te verzenden. Voor deelnemers met een niet-Belgische of niet-Nederlandse nationaliteit: Informeer je op www.diplomatie.be / www.rijksoverheid.nl over de geldigheid van je reisdocument. FotoTrips draagt hier geen verantwoordelijkheid voor.


Inschrijvingsformulier WorkshopFotoTrips deelt deze informatie niet met andere organisaties voor commerciële doeleinden.


Selecteer de fotoworkshop waarvoor je je wilt inschrijven:


Prijs: €59,-
Prijs: €69,-


Ik ga akkoord met de voorwaarden van FotoTrips.


Kijk goed na of alle gegevens op het ischrijvingsformulier correct zijn ingevuld, alvorens de inschrijving te verzenden.


Voor onze Fotoreizen werken we samen met erkende reiskantoren.

Zo ben je er zeker van dat je boeking in goede handen is.

** Je bent verplicht zelf een geschikte reisverzekering af te sluiten voordat je met een van onze reizen mee gaat, met voldoende dekking voor medische kosten en repatriëringskosten.

Heb je voor je reis nog een reisverzekering en annuleringsverzekering nodig (een annuleringsverzekering raden wij aan maar is niet verplicht), dan kan FotoTrips dat ook voor je in orde laten brengen.

Privacy verklaring FotoTrips

 Home

Fotoreizen

Workshops

Team